Acasa

Societatea a fost înfiintata in anul 2008, ponderea activitatii fiind detinuta de proiectare si executie lucrari de instalatii electrice pe domeniul 0,4-20kV. Treptat ,prin invesitiile facute in infrastructura si dotari cu echipamente performante, societatea s-a extins avand lucrari si in afara judetului.

Cu o structura stabila si bine definita,cu personal calificat /atestat si cu experienta in domeniu, odata cu dezvoltarea societatii, S.C. PROELRO-EG S.R.L. s-a afirmat printre constructorii de retele electrice de joasa si medie tensiune prin seriozitate si calitatea lucrarilor efectuate.

electrica

S.C. PROELRO-EG S.R.L. a fost si va fi orientata întotdeauna către dezvoltare.

Firma a pastrat in permanenta spiritul fair play fata de toti partenerii de afaceri, fata de concurenta, precum si loialitatea fata de clienti.

Scopul nostru este cresterea eficientei activitatilor desfasurate in domeniul lucrarilor de instalatii electrice si minimizarea impactului acestora asupra mediului inconjurator si a sanatatii si securitatii tuturor salariatilor si a partenerilor nostri de interes.

Continua preocupare pentru ridicarea calitatii produselor si serviciilor furnizate a impus proiectarea, implementarea si certificarea unui sistem integrat de management al calităţii si mediului, în conformitate cu cerinţele standardelor SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO 14001:2005, sistem descris în Manualul Sistemului Integrat de Management

Certificarea a fost acordata de AEROQ Bucuresti, organism acreditat RENAR pentru certificarea sistemelor de management.

S.C. PROELRO-EG S.R.L., este o firma in plina ascensiune, cu o cifra de afaceri in crestere si un numar de 13 angajati, avand un punct de lucru in Targoviste.

S.C. PROELRO-EG S.R.L. – Targoviste si-a propus sa fie furnizorul numarul 1 din zona pentru lucrari de instalatii electrice.
Strategia pentru atingerea acestui obiectiv este executia unor lucrari de buna calitate la un pret competitiv prin folosirea unei forte de munca cu experienta in domeniu.